• slide bg
    Prodaja, stanovanje - LJ. CENTER, VILA SOTESKA

Prodaja: LJ. CENTER, VILA SOTESKA Natisni

Velikost: 190 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 5 in večsobno

EI: EI v izdelavi

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Center

Naselje: LJ-Center

Šifra: Ni podatka


Cena: 890.000,00 EUR
190 m2, 5 in večsobno, zgrajeno l. 2017, M/4 nad., prodamo. Cena: 890.000,00 EUR
Dodaten opis

V centru mesta v Soteski ulici, prodamo 5-sobno sodobno stanovanje, ki se označuje z elitno lokacijo poleg Križank in NUK-a, v novozgrajenem stanovanjskem objektu s petimi nadstandardnimi stanovanji, VILA SOTESKA.

Stanovanje je v mansardi in se razteza čez celotno površino stanovanjskega objekta, ki nudi direkten pogled na ljubljanski grad in na mesto jedro Ljubljana.

Posebnost tega stanovanja sta dve galeriji.

Osnovnih napeljav elektrika, voda, kanalizacija so v stanovanju še toplovod, klima, prezračevanje, pametna inštalacija in dvigalo.

Stanovanje ima v  souporaba dvorišče in vrta pred stanovanjskim objektom.

Parkiranje je možno v bližini objekta, kasneje pa bo možno parkiranje v novozgrajeni parkirni hiši v neposredni bližini.

Tlorisna površina je 190,61 m2 in prestavlja; vhod, garderobe, kuhinjo z jedilnico, delovni kabinet, spalnico, dve kopalnici, shrambo, dnevno sobo, knjižnico, hodnik, spalnico.

Pogoj lastnika nepremičnine za nakup/prodajo; v primeru nakupa, posredniško provizijo 4%,plača:  kupec/prodajalec, vsak do  ½,

Če se v trenutku Vašega telefonskega klica se ne bomo utegnili odzvati, Vas prosimo za kratko sporočilo na tel. Št. 031 756 171, ali Elektronska pošta; info@tloris.net,  Povratno boste poklicani v najkrajšem izvedljivem času.


Kontakt
Prodajalec: Nepremičninska agencija TLORIS
Naslov: Na Jami 7, 1000 Ljubljana
GSM: 031 75 61 71
Email: info@tloris.net

Vaše povpraševanje