• slide bg
    Prodaja, stanovanje - LJ. BEŽIGRAD, HRANILNIŠKA ULICA

Prodaja: LJ. BEŽIGRAD, HRANILNIŠKA ULICA Natisni

Velikost: 114.4 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)

 

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Bežigrad

Naselje: Lj. Bežigrad

Šifra: Ni podatka


Cena: 350.000,00 EUR
114,4 m², 3-sobno, dupleks, zgrajeno l. 1888, adaptirano l. 2019, 1. nad., prodamo. Cena: 350.000,00 EUR
Dodaten opis

Prodam, v celoti adaptirano, svetlo, prostorno dupleks tri-sobno stanovanje s tremi galerijami, dvema kuhinjami, dvema kopalnicama in kletjo. Stanovanje v skupni izmeri 114,4 m², v prvem nadstropju (adaptirano l. 2016) in v mansardi (adaptirano l. 2019). V stanovanju je novo centralno ogrevanje, zamenjana so vsa okna, narejena je toplotna izolacija. Stroški bivanja so zelo nizki, za 4 osebe znaša  SPL,  elektrika cca 120 evrov, plus cca 60 evrov v zimskem času za ogrevanje. 

Do glavne avtobusne in železniške postaje je 1 km.  V neposredni bližini je avtobusna postaja mestnega prometa in možnost izposoje kolesa. 

Parkiranje z mestno dovolilnico.

Sprehod skozi stanovanje:

Svetel predprostor se odpira v urejeno kuhinjo z jedilnico, povezano s prostorno in svetlo dnevno sobo. V pritličju je še kopalnica s kabino za prhanje in WC.

Lepo obnovljene starinske hrastove stopnice vodijo do mansardnega stanovanja. Stanovanje obsega: kuhinjo z jedilnim kotom, ki je s hrastovimi stopnicami povezana z galerijo (knjižnico), kopalnico s kadjo in straniščem, spalnico in otroško sobo. Razpored dopolnjujeta še dva galerijska prostora; dostop do prvega, največjega galerijskega prostora je s hodnika, do drugega prostora pa iz otroške sobe.

Možnost je: da se eno stanovanje uporablja za lastne potrebe, eno pa za oddajanje, saj sta dve enoti, ki jih deli samo hodnik, dejansko pa vsaka enota ima lahko svoj vhod.

Klet je primerna za shranjevanje koles in drugih vrednejših predmetov, saj je suha in topla. 

Vse pohištvo ostane v stanovanju. 

Stanovanje je zelo primerno za družino, tudi za večje družine dveh generacij. Lokacija je tudi izvrstna, saj je center izredno blizu. 

Zemljiško knjižno stanje je urejeno in prosto bremen.

Rok za primopredajo je 3. mesece .

Pogoj prodajalca je, da mu kupec povrne del stroškov prodaje v višini 2 % +DDV od dosežene prodajne cene. 

Če se v trenutku Vašega telefonskega klica se ne bomo utegnili odzvati, Vas prosimo za kratko sporočilo na tel. Št. 031 756 171, ali Elektronska pošta; info@tloris.net povratno boste poklicani v najkrajšem izvedljivem času.

Želite prodati svojo nepremičnino? Pokličite, tel. 031 756 171, in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja in posvet pred prodajo. (BREZPLAČNO). Hvala za zaupanje, se priporočamo!


Kontakt
Prodajalec: Nepremičninska agencija TLORIS
Naslov: Na Jami 7, 1000 Ljubljana
GSM: 031 75 61 71
Email: info@tloris.net

Vaše povpraševanje